Predstavljamo ‘Album’ u šibenskom Azimutu, poslije prigodna slušaonaU sklopu šibenskog Longplay Daya, u petak 31. 5., u klubu Azimut, Nula će, nakon 30 godina, predstaviti svoj novi "Album", te pripadajuće aktivnosti vezane za njegovo snimanje, odnosno izdavanje, a nakon toga slijedi Sex slušaona na kojoj će se punk i drugi klasici puštati s vinila.

Početkom rujna 2023. hardcore punkeri Nula, nakon punih 30 godina, snimili su novi studijski “Album”, na istom mjestu, u podrumskoj prostoriji za probe u Šibeniku, od milja zvanoj "Konobi", s istim akterima kao i za vrijeme snimanja "Pobjedimo laž" 1993.

Izdanje nosi simboličan naziv "Album", jer nosi retrospektivu unatrag 40 godina. Ima jednu preradu, i 2 obrade, ali dominantnu većinu pjesama čine stare nove, i nove, do sada nikad snimljene, ni objavljene pjesme. Polovica njih napravljena je polovicom 90-ih, a druga polovica u posljednjih godinu-dvije. Sveukupno 11 pjesama, u nešto manje od 40 minuta, prepoznatljivog "ravno-u-glavu", žestokog i tvrdokornog Nula punka, s tekstovima iz društvenih aktualnosti, koje rešetaju vokali Frua i Mitre.

Video
Krvoproliće
Jebi se… ne možeš nam ništa 
Sidi doli 

Facebook event